Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabawa

Każdy dzień dobija bardziej,
Dzień za dniem coraz gorsze są chwile.
Ty cała szczęśliwa, ja wielkie przeciwieństwo.
Ty cudowna tak żywa, ja wielki koncert płomieni.

Każda noc zachodzi szybciej,
Noc za nocą coraz więcej problemów.
Ty cała uwielbiona, ja tylko plotka w Twojej grze.
Ty jedwabista królowa, ja niekończący się cień.

To wszystko powoli nie ma już życia,
Ucieka bez celu... To wiem!
Nie chcesz się nawet przyznać.
Szkoda,że życie moje to sen.

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!