Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nienagannie sentymentalni

każdy dzień budzi się
niepostrzeżenie cicho
w słońcu coraz bardziej widoczne
bruzdy Naszego przemijania
a My wrastamy w Nasze życie
wciąż uśmiechnięci, tacy sami

i choć jesień krępuje zegary
nienagannie sentymentalni
oczami lata witamy zimę
tuląc w dłoniach co istotne

radośni sobą wciąż zakochani

świadomość Naszego uczucia
gęsią skórką po plecach spływa

i nie trzeba mi nic więcej
mam wszystko co kocham

- jestem z Tobą szczęśliwa

21 284 wyświetlenia
183 teksty
42 obserwujących
  • Inel

    10 December 2011, 00:29

    Piękny wiersz o przecudnych uczuciach. ;)
    Być szczęśliwym z kimś wyjątkowym to spełnienie najpełniejsze ze wszystkich. ;)
    Pozdrawiam,
    M.

  • Julka 10

    8 December 2011, 19:01

    I oby to szczęście nigdy się nie...skończyło i nawet zimą słowa jak kwiaty niech...rozkwitną :):)

  • zugimihau

    8 December 2011, 01:12

    i oby tak dalej...;)