Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pastelowe Marzenia

Każdy człowiek ma swe wartości
Lecz ja odbiegam od tej rzeczywistości
Bawiąc się chwila nieustannie
Rysuje swój świat nadzwyczajnie
Mam mnóstwo kredek cienkie i grube
Woskowe pastele , bo takie lubię
Chodź pobaw się ze mną nie pożałujesz
Świat bajek i marzeń ze mną skosztujesz

4824 wyświetlenia
39 tekstów
4 obserwujących
  • awatar

    10 May 2013, 19:39

    "samochwala w kącie stała i tak opowiadała ..."

  • krysta

    10 May 2013, 19:07

    ładny :)

  • Papużka

    10 May 2013, 18:57

    Brzmi jak zaproszenie... ładnie. :)