Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdy czasami chce pobyć sam...
bić się z myślami,
trwać marzeniami.
Być właśnie tam...
gdzie nie znajdzie Cię nikt.
Siedzieć we własnej głowie,
pragnąc aby cały ten świat znikł...
Nie przejmując się tym, co kto powie...

4450 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!