Menu
Gildia Pióra na Patronite

☆Samotność ... jak gość nieproszony ☆

Każdego dnia skrywam swój ból samotności,
Za nieodgadnioną maską ciemności ...
Zapytaj mojej duszy jak to jest bać się szczęścia,
Odpowie Ci moje serce jak boli samotność nieistnienia ...
Wciąż uciekam nie oglądając się za siebie ,
By choć na chwilę z przeszłości skraść kawałek Ciebie
... Milczę...bojąc się że znikniesz
I w moim sercu na zawsze zamilkniesz.
Puste są noce w zimnej pościeli uczuć ...wróć...
oddaj swe ciepło, Chce znów je poczuć ...

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
18.02.2017

10 920 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • kati75

    18 January 2021, 21:57

    W samotności słyszymy każde uderzenie swojego serca...pozdrawiam wieczorkiem ❄️✨✨🌛

    • Infinite Gentleman Night

      31 January 2021, 15:36

      Jeśli tak ,to niegasnącej wszechobecnej ciszy życzę ,byś mogła usłyszeć nawet najdelikatniejsze jego drżenie ...dziękuję Kasiu za jak zawsze miłe dla mnie kroki Twoich stópek w moich skromnych progach 😊✨🍀

  • Infinite Gentleman Night

    28 January 2018, 08:14

    Samotnym można być nawet w tłumie ,
    inaczej wytłumaczyć tego dziś nie umie :)

  • 14 January 2018, 12:46

    Oj to wkońcu samotny czy nie?
    A co z panią wargą?
    Opryszczki dostała?