Menu
Gildia Pióra na Patronite

każdego dnia bądź mi

https://www.youtube.com/watch?v=GLqiQWAXQh8
jak zawsze...
i jesteś - nienasyceniem moim
perłą oczu dotknięć

do ciebie
odmierzam kroki
wciąż nowe i nowe

w połączonym spojrzeniu
we mnie nadchodzisz
światem całym

i dziś jak co dzień
radują twoje dłonie
o poranku aromatem kawy

radością wejrzenia w ciebie

przytulam - jak umiem najlepiej
myślą mową uczynkiem
i zaniedbaniem

kocham

/mojej najdroższej, od zawsze/

84 151 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    30 October 2016, 01:46

    dziękuję Jolu :)
    gdyż Ona, zasługuje na to
    w dzień i w nocy
    :P

  • Bogini Twa!

    29 October 2016, 20:17

    Piękny! Bardzo mi sie podoba! Szczęśliwa osoba, której wiersz poświęciłeś!

  • zapach_bzu

    27 September 2016, 11:06

    :)