Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdego dnia w którymś miejscu
odjeżdża pociąg o pólnocy
są w nim zagubieni poeci
mnóstwo samotnych ludzi
malują graffiti na ścianach
są tam Julie szukające swoich miłości
bywają i księżniczki pragnące bólu
są tam syreny ,które śpiewają głosem smętnym
bywają desperaci co żyją z głową w chmurach
zbłąkane owieczki owinięte w papierowe chmury
świat pełen zjawisk zwyczajnych
...niezwyczajnych ludzi.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    7 September 2014, 08:57

    oj nie wierzę a ten wierszyk wyciagnęłam z szuflady no no wielkie dzieki za wejście :)

  • zapach_bzu

    6 September 2014, 23:44

    Podoba mi się. Taki... inny :)

  • słoneczniki

    6 September 2014, 17:40

    Zatrzymuje

  • dana1596

    6 September 2014, 13:48

    zwyczajny niezwyczajny...ale bardzo ładny, ma w sobie TO COŚ
    Pozdrowienia zostawiam:)

  • 6 September 2014, 11:34

    Podoba mi się ten wiersz.
    Pozdrawiam :]

  • 6 September 2014, 11:11

    niezwyczajne