Menu
Gildia Pióra na Patronite

...kazdego dnia rośnie w siłę.
czerpie energie we śnie
nadchodzi ten dzien
w którym on ujawni sie...
nim wilk glosno zawyje
nim księżyc przybierze w "siłę"
wnet ziemia zdarzy
zwierzyna nawet ucichnie...
nie powstrzymasz wtedy mnie...
jestem jego "dzieckiem"
ktore tak starannie pielegnuje ktore przy sobie miec chce...
tylko ja wiem gdzie chowa się...
prawdziwa miłość
przyjaźń ...
serce...
czystość...
zagadka jest blisko do powstrzymania go...
klucz ma na samym dnie...
to nim otchłań otworzyc chce...
w ciemnym lesie...

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!