Menu
Gildia Pióra na Patronite

pytanie

każdego dnia
otwieram okno świata
wir życia wciąga mnie
jak karuzela
tyle zdarzeń wokół
dzieje się
zatrzymać czasu się nie da
by wysiąść gdzieś pomiędzy
marzeniami a realiami
złapać oddech
i zachłysnąć się urokiem
mijających chwil
jak długo będę trwać
w tej nieważkości
nie ma czasu krzyczy życie
zatrzymaj się woła dusza
komu wierzyć

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    6 September 2015, 12:23

    podoba mi się :)

    Pozdrawiam :))