Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rany

Każdego dnia mnie ranisz -
nie zważasz, że cierpię
Czy kiedyś przestaniesz -
pyta wciąż moje zranione serce...
Coraz częściej bywasz taki cichy,
choć to niepodobne do Ciebie
Co się dzieje -
tego ciągle nie wiem,
Ale oddalamy się od siebie...
Siedzisz obok mnie,
ale nie ma tu Ciebie
Więc gdzie jesteś - zastanawiam się,
Tak bardzo ranisz mnie...
Porozmawiać ze mną nie chcesz,
wolisz odejść bez słów kilku wyjaśnienia
Ta cisza
jest powodem mego udręczenia.

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących