Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezradność

Każdego dnia jest ich wiele od radości po smutek czasem nawet nie wiem jaki jest tego skutek, raz jest dobrze a raz nie tak to uczucia te, moje serce zbyt słabe by walczyć ze zmiennością tą, mam dość czemu jest tak że to one dyktują życia szlak?, Nie radze sobie z nimi wcale ponieważ zły kierunek kiedyś obrałem,Ciągle się odcinam i odcinałem taki już pozostałem, a że tak to się skończy nie przewidziałem nad uczuciami nigdy nie panowałem...

1157 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!