Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukochaj czasem.

Każde serce krzyczy: ''Ukochaj czasem !''
A ja znam takie osoby
Które są w rękawie asem
Uosobieniem miłości
Drogą do cudownej przyszłości
Bez nich życie byłoby udręką
Dla mojego serca męką
Z cierpienia rąk mnie wyrywają
I do nieba zabierają
Sto pomysłów na minutę
Może zaśpiewamy Ras Lutę?
A kiedy cisza zapadnie
Ich ciepły szept do ucha się wkradnie.

17 kwietnia 2010 roku
Z dedykacją dla Tośki i Boba. ;)

47 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!