Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozkoszuj się

Teksty z obrazami - rozkoszuj się - Cris
rozkoszuj się - Cris

każde narodziny radość niosą
zwłaszcza kiedy wewnątrz czuć jesień
budź wiosnę nawet zimową porą
częstuj tym co gasi pragnienie

szczęście nosi różowe okulary
odsłania spełnienie
tego ci trzeba
żyj nie czas umierać

mówią ‘’co oczy nie widzą…’’
żal–żal
kusi zaznać nuż rozświetli mrok
szósty zmysł łaskocze

choćbyś na rzęsach stać (miał)a
odmawiaj odmowie
bierz co los tka
supły rozwiąż siłą woli a

spokojnym snem
świt

wybudzi

©Krystyna Anna Szklarczyk
05.05.2018r.

foto: VILULALA
VILULALA: Różowo

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    21 May 2021, 14:20

    Pięknymi kolorami malujesz swoje przelane tutaj myśli Krysiu , jak zawsze pozdrawiam serdecznie :)

    od Cris
    • Cris

      22 May 2021, 21:58

      Rafale miło że jesteś i czytasz mnie.
      Dziękuję...wzajemności zasyłam :)

    • Infinite Gentleman Night

      19 June 2021, 16:42

      aaaa bardzo Cię proszę Krysiu , ile tylko mogę , to zaglądam i na pewno nie omijam piękna Twoich wersów :)

      od Cris