Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tatuaż

Teksty z obrazami - Tatuaż - exsilentio
Tatuaż - exsilentio

Każda sekunda miała inną barwę.
Grzyby, gwiazdy, sny i słowa,
Płomień w duszach, wiosna w głowach.
Wciąż czuję, chociaż upadłem.

Nie chcę.
Żadnej już sekundy i znaku.
Są bez smaku.
Jak cymbał brzęczą.

Jeszcze tylko chwilę wytrzymać.
Schowane znaleźć.
Nie płakać wcale.
I wyjść z kina.

Quid Quidem

41 485 wyświetleń
573 teksty
6 obserwujących
  • 5 April 2022, 19:09

    ubieranie czasu w barwy
    to sercochłonne zajęcie

    wolę monolit tekstur
    i kino