Menu
Gildia Pióra na Patronite

łza ......

Każda moja łza
to mowa duszy
więc nie wierz moim
łzom tylko je smakuj
poczuj jak smakuje
cierpienie
wzruszenie
miłość
radość
a potem zapamiętaj
ten smak
i kiedy zapłaczę
pocałuj mnie w
usta tam łzy mają
przystań
zanim spadną
deszczem
posmakuj
będziesz wiedział
co mi w duszy gra
bez zbędnych tłumaczeń

4544 wyświetlenia
66 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    13 November 2015, 23:51

    ciekawy...podoba się.
    pozdrawiam.