Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 2 August 2022

***

każdą chwilą
przybliżasz piękno

- jest jak dojrzały owoc

a ja
trzymam garść malin
pachnących już
tylko tobą

39 506 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących