Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczęta by mordować.

Kazałam spłonąć duszy,
czy mnie posłuchała?
Kazałam sercu odejść,
lecz przy mnie zostało.

Broczyłam we krwi gęstej,
próbując siebie zabić.
Niszczyłam od środka,
próbując śmierć przyganić.

Lecz mi się nie udało,
jak zwykle pozostałam.
Kim jestem, będę byłam
nigdy nie zapomniałam.

Nieudacznikiem życia,
kapłanką Pani Słowa,
poczętą by mordować.

1058 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Gaia

    15 August 2012, 02:48

    "Lecz mi się nie udało, jak zwykle
    pozostałam.."
    i coś w tym jest ;)