Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

cygara dym...

kawałki porcelany
skruszone brwi
obce,- nie widzisz mnie

miejsce dla Twych rąk
wbrew,- ściskają ściany
bez sukienki, pończoch

co i jak
cząstka mnie jeszcze w zieleni
nie widzisz

zapisana
nim zabierze mi to czas
miły zerknij - nie psuj

9473 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących