Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawka z żoną

Kawa z tobą
w handlowej galerii
słodka jak lukrowany sen
oblizany z palca

Lubię kiedy zamyślona błądzisz
wzrokiem po przedmieściach filiżanki
zlizujesz piankę

Robimy to bez cukru
z tabliczką czekolady
poruszasz się namiętnie

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!