Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kawa wypijana co rano
smakuje przyzwyczajeniem
zupełnie jak ty

przypominasz gorzkiego papierosa
którego co roku w styczniu rzucam
a potem i tak wyciągam z kieszeni

dlatego lepiej pójść spać
z burczącym brzuchem
niż rozpamiętywać
po zjedzeniu orzechów

_____________________________________
tęsknotą pisane
Em.

Ps. Może kiedyś dorobi się tytułu.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • onejka

    24 March 2015, 13:33

    Osobisty, takie lubię, czasem coś o sobie można wyczytać ;)

  • M44G

    18 March 2015, 10:00

    Ładnie. " Pokarmem miłości jest życie"