Menu
Gildia Pióra na Patronite

Katyń

ludzkie marzenia
bez szansy do spełnienia
mądrość przekleństwa
wyidealizowanego okrucieństwa
bawiąc się w Pana Boga

ból istnienia
nieskończonego cierpienia
i nagle złudne wydostanie
czekające na Śmierci przywitanie
w harmonijnej agonii serc

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!