Menu
Gildia Pióra na Patronite

kata-strofa

Kata strofa
w biały dzień
śpiew z topora
głowa bęc
kata strofa
w knajpie późno
świt przeciąga
dzień paskudny
i
drążek
i bęc
wisi kłoda
długi ma cień...

potoczyła się głowa

20 12 96r

127 833 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Pytia

    6 May 2011, 20:19

    czarna otchłań....:)))