Menu
Gildia Pióra na Patronite

Katara boka ran

katara boka ran
choć ze mną
w zwariowany tan
nie patrz za siebie
popatrz w przód
tam jest
przyszłości naszej miód
katara boka ran
to klucz
do życia nowych bram
kto ma odwagę
niech tam gna
katara boka ran
go pcha
znowu muzyka
uderz w dzban
katara boka ran
nie jesteś tutaj całkiem sam
my także chcemy dalej iść
kufel do góry
to jest tan
katara boka ran

***
Dział: Myśli nieokiełzane
***
Zbigniew Małecki

20 854 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!