Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czerwony plakat

Kasztany
spadają z drzew
wprawione w rezonans
boso biegną
alejką parku

Rozpięte na niebie
stado wron
pulsuje krzykiem
nad parkiem
skropionym deszczem

(po co komu teatr
kiedy życie barwniejsze)

Marka

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • natalia:)

    3 October 2010, 00:08

    podoba mi się.... ;)

  • motylek96

    2 October 2010, 22:30

    wow jesiennie,ładnie,krótko

    Pozdrawiam :))