Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Kasiu, Kasieńko, spójrz w to okienko
Tam w oddali Twój los się smali
w czarcim wąwozie...

Biały Bies siedzi i się śmieje
Oto widzi co się w Tobie dzieje.
Nie wychylaj się Kasieńko poza to okienko
Czarty w stos już układają dla Ciebie drewienko.

400 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • 1 January 2018, 22:39

    Kasia raz wyszła, zaszła..cel spełniony... teraz... trzeba iść dalej, ku piekła otchłaniom, pozostawiając za sobą to, co osiągnęła do tej pory.

    od fyrfle
  • fyrfle

    1 January 2018, 20:33

    Jak Kasia nie wyjdzie, to nie zajdzie, co jest celem życia kobiety.