Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kartki starego kalendarza
wiatr rozwieje

te radosne i smutne
które niosły nadzieję
wyjątkowe
niepowtarzalne
pozostaną z nami

- i tak rok po roku
w słońcu i między chmurami

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    2 January 2021, 20:39

    Dziękuję Krysiu, pozdrawiam serdecznie ❤

    od Cris
  • Cris

    2 January 2021, 19:41

    Fajne. Pozdrawiam Marylko :)