Menu
Gildia Pióra na Patronite

sumie(nie)czyste

Kartką papieru
Tnę serca na równe
Kawałki
Rozrzucam po kątach
A krew jak atrament
Plamiłaby honor
Gdybym go miała

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!