Menu
Gildia Pióra na Patronite

Peru

Karminowe usta
Skoszone kosą
Udeptane deszczem
Rozmyte łzami
Spalone słońcem
Upadłe
Skromne
Zastygłe w kamień

11 643 wyświetlenia
109 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    12 October 2019, 08:55

    ładnie napisane;-)

    od Xi_