Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak wspomnień

Karmię się wspomnieniami
chwil przeżytych z tobą,
chociaż wiem, że nie zawsze
miały one smak czekolady.
I sama nie wiem,
czy to dodaje mi sił,
czy jeszcze bardziej mnie rani.
I sama już nie wiem,
czy lepiej zapomnieć,
czy nadal żyć tamtą wiosną…

6643 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących
  • Ellander

    18 June 2020, 19:19

    Bardzo sprytanie pochwycona nostalgia.

    Półżartem półserio: Każdy "posiłek" daje nam siły, żeby odkryć jutro i nie zapomnieć co robiliśmy wczoraj. Nie ma co z niego rezygnować ;)