Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

karmelova Lilou rozwiesza
codzienność na sznurach
minionego
dnia
wyścig na życie i śmierć
z emocji wyprany
gdy ogląda się
w przeciwną
strone
niczym góra lodowa
gwiazda z nieba nie spadła
kłodami i dołami
życie szczodrze
obdarowało

Karmelova Lilou
zjechała z wyznaczonego szlaku
szukac własnej
drogi

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    21 January 2020, 12:18

    Taki miał być, jakby oderwany od ziemi😉

  • onejka

    21 January 2020, 10:12

    Takie trochę ( wg mnie) oderwane od rzeczywistości, ale fajnie napisane ;)