Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wartość Monet Twego Życia

Karma odnajdzie każdego ...
tak złego jak i dobrego ...
nawet co w nią nie wierzą tych,
o tak, dopadnie też ich ...

Kto mieczem wojuje
ten na miecz zasługuje
i sprawiedliwość go nie ominie,
w końcu od miecza zginie
lub na śmierć się udławi
gdy piwo, którego sobie nawarzył wypije ...

A dobre uczynki twe zostaną wynagrodzone
a twoje serce dogłębnie skrzywdzone
dotykiem cudownym zostanie uzdrowione
i wartość się spełni twego życia monet ...

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!