Menu
Gildia Pióra na Patronite

...truskawkowe staccato

karm mnie
słodkimi truskawkami
aż sok popłynie
między piersiami
wąską strużką
proszę... oddaj go
spragnionym ustom...
i karm mnie
ust swoich słodyczą
krew w skroniach
niech dziko pulsuje
usta przy ustach
na chwilę zamilkną
i wtedy poczujesz...

staccato naszych serc
wstrzymany oddech
i błogość w duszy
nasz przeciągły jęk...

i znów się budzę
...to tylko sen…

( … Kochanie, kup dziś truskawki !… )

22 301 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 30 May 2011, 14:56

    Ah, te truskawki... ;) Świetny wiersz.

  • Seneka 18

    30 May 2011, 11:36

    Hmmm...sok między piersiami...budzi wyobraźnię...:)

  • bajka1

    30 May 2011, 10:06

    chyba też kupię truskawki...pozdrawiam i również pięknego dnia życzę :-)))

  • 30 May 2011, 10:02

    ..dlatego.. ma dziś kupić truskawki ! ;)

    ..Pięknego dnia życzę :))

  • bajka1

    30 May 2011, 10:00

    czas najwyższy sen zamienić w rzeczywistość...
    jakże soczystą rzeczywistość(+)

    pozdrawiam!!!