Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na ustach Powstańca

Karabin w dłoń
Rozbita skroń
Na Niemców idę
Za Polskę zginę

6601 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • Jeffrey

    15 August 2015, 21:39

    Super!