Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dyskusja z sumieniem

Kapu, kap -
deszcz czy łza?
Niech mi ktoś odpowie.
Szarość wokół, głuchy świat
wypatruje już po sobie.
Gałąź trzeszczy, świszczy wiatr,
dłoń zaciska się na dłoni.
Nadchodzi szczęście w nieszczęciu,
sąd serca, coś nalega,
aby porozmawiać na stronie.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!