Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kandydat irracjonalistów

Kandydat irracjonalistów

Rozkładam ręce Chrystusowe
I uśmiecham z niesmakiem
Oto kandydat
Co o dziwo ma spore poparcie
Ten zamieszany w Warszawską
Bandycką reprywatyzację

Czy ma to być
Prezydent Polaków
Czy polskich bandytów
Ubeckich rencistów
Czy razem pospołu
Wszelakiej maści
Recydywistów

Tu należy dodać że jedna partia w więzieniach zdobyła miażdżące poparcie .
Dzieje się tak od wielu lat i w każdych wyborach.

Pomijając niuanse udziału pewnego kandydata w bandycką reprywatyzację to człowiek prawy odciął by się , potępił oraz udowadniał że nie ma z tym haniebnym procederem nic wspólnego .
Dla mnie to ,, irracjonalizm społeczny,,.

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!