Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odnalazłam siebie

Kamienne serce
Kropla wody rozkruszyła
Kropla życia
Uczucia gorące rozbudziła

Zagubiona…

Spokój ducha
Ciepły uśmiech zburzył
Ciepły uśmiech
Wody życia wzburzył

Zagubiona…

Czarne myśli
Łza szczęścia rozproszyła
Łza szczęścia
Nadzieję wielką wzbudziła

Zagubiona…

Dziurę w sercu
Gorąca miłość załatała
Gorąca miłość
Prawdę powiedziała

Odnaleziona.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!