Menu
Gildia Pióra na Patronite

kamienie nie są do jedzenia
skąd więc w żołądku
i drzazga
wyraźna kłuje w secu
strach
niewytłumaczalny
rzeczywisty jak ta kawa którą drżącą
dłonią zbliżasz do ust
znowu rozlałeś
ścierka papierowy ręcznik
lęk
szara mgła zamiast myśli
nie mów nikomu
ludzie tego nie lubią
to będzie nasza tajemnica
na zawsze tylko nasza

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • 17 October 2022, 21:10

    Masz jak w banku :)*