Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kadr z kulami

Kaleka o jednej nodze
na tle komina
szarpie inwalidzki wózek
napompowany nadzieją

Robię mu zdjęcie
i proponuję
pojechać daleko stąd
ale on
drukuje swoje spojrzenie
w mojej głowie
piwnym wzrokiem i mówi:
"Jak to?"

Jakie to życie
jest wredne
pomyślałem
stojąc nad
przejeżdżającym
pociągiem podmiejskim
EN-57

( Śląskie pejzaże uczuć)

Marka
Bytom

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    6 August 2010, 20:35

    Wszelkie słowa są zbyteczne..

  • Myffa90

    6 August 2010, 20:19

    O czym byś nie pisała to jest to rewelacyjne...