Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Zakazany owoc'

Kajdanki z twoich dłoni,
uśmiechu Ci przecież nikt nie zabroni.
Zawsze poddaję się tej toni.
Nie jedno z nas jeszcze przez to łzę uroni,
ale przecież już nikt Cię nie goni.
To nie MY.
Winni byli ONI.

859 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!