Menu
Gildia Pióra na Patronite

KC

K-ochać Cię myślą i wielki pożądaniem
O-toczyć ustami i sercem zawładnąć
C-zęsto całując, nawet przed śniadaniem
H-armidrem serca i rękami ogarnąć
A-metystami oczu zaczarować niegrzecznie
M-óc Ciebie kochać najmocniej i wiecznie.

C-iebie ja pragnę ogrzać mą miłością
I-serce dając poić się Twą bliskością
E-wentualnie w ramionach Twych skonać
B-yś o mej miłości, mogła się przekonać
I-zjadać u Ciebie cały talerz sernika
E-fektem tego - masz zakochanego…. i już Twojego - Sebika

;) 12.2013

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    30 December 2013, 15:35

    Super wyszło Seba i ten tytuł ,fajny pomysł -pozdrawiam miło :)

    od SebikB