Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moją codziennością

Już za Tobą nie tęsknię.

Serce bije równomiernie
Nie wyrywa się do Ciebie.
Istnieję już tylko dlatego,
że istnieję. A nie Ty.
Oczy nie płoną z zachwytu.
I w uśmiechu twoim
Nie rozpadam się na kawałki.
Nie jest jak półksiężyc
Po którym się rozpływałam
Bo atmosfery
Brak.

Myślę o Tobie, bo muszę.

Jeszcze chcę za tobą
Raz czy dwa
Zapłakać z tęsknoty.

28 495 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
  • obca...**

    22 November 2013, 16:11

    Dziękuję :)

  • Pechowa_

    22 November 2013, 09:45

    Zatrzymuję... Piękny wiersz... ;)

  • Albert Jarus

    21 November 2013, 22:27

    bardzo ładnie