Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już tylko czasami

Już tylko czasami

przemykasz w myślach przelotnych
wspomnieniem dni minionych
cieniem miłości niespełnionej
tęsknotą za smakiem ust twoich

duszy westchnieniem
mimowolnym serca drżeniem

Już tylko czasami

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    23 December 2015, 08:59

    czasami.... ale i tak boli, prawda? ;-)

  • Malusia_035

    17 October 2015, 11:55

    bardzo ładny zatrzymał mnie :))

    Pozdrawiam Ciepło :)

  • miramija

    17 October 2015, 11:53

    Dziękuję Karolino :) Serdecznie pozdrawiam :)