Menu
Gildia Pióra na Patronite

REKOLEKCJE

Już nikt tak pięknie
Nie głosi rekolekcji
Jak Halina Poświatowska
Swojej spiczastouchej kotce

Jeszcze nikt z takim natchnieniem
Nie przekonywał do miłości
I śmierci zakrętów
Jak Grabaż

A jeszcze nikt kto chciał pouczać
Jak iść za Nim
Tak bardzo nie potrafił mówić:
Tak tak
Nie nie

26.03.2017r.

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!