Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Zawsze

Już jednością jest na zawsze
to miłości naszej serce ...

Nie próbujmy go rozdzielać,
niech nie boli już tak więcej ...

* Na Walentynki dla Joasi * ...

MiŚ

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    14 February 2020, 05:09

    Już nie chcę przykrości, chcę Ciebie po całości ;*

    od Moon G