Menu
Gildia Pióra na Patronite

"... bo choroba nie lubi uśmiechu"

Już dość tych łez
co zmyć miały gorycz
myślisz...
to nie mój krzyż

nie plącz się
między marginesami
dobra i zła
klucząc znakiem zapytania

spójrz
słońce swym blaskiem zaprasza
złe myśli rozprasza
pieszcząc uśmiechem

49 597 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • mill

    24 March 2016, 19:15

    ...piękny pełen ciepła wiersz ....fisz

  • Pechowa_

    23 March 2016, 18:57

    Dziękuje, że u Ciebie Kochana znalazłam kilka pozytywnych słów ! ;)

    Piękny wiersz !

  • słoneczniki

    22 March 2016, 19:33

    Dziękuję :)

  • 17 March 2016, 22:02

    Zostawiam swój uśmiech. :)

  • słoneczniki

    17 March 2016, 20:30

    Dziękuję. Dużo się działo, do tego brak czasu ...

  • 17 March 2016, 10:58

    z uśmiechem do twarzy każdemu:)

  • giulietka

    17 March 2016, 07:41

    Dawno Cię nie czytałam Joanko, teraz już wiem, że brakowało mi tego!

  • słoneczniki

    16 March 2016, 21:46

    i coś w tym jest ;)

  • szpulka

    16 March 2016, 21:43

    dobre myśli rozpormienią, uwierz :)

  • RozaR

    16 March 2016, 21:41

    Piszmy więc z uśmiechem