Menu
Gildia Pióra na Patronite

Elfy

Już wystrzeliły z dna lasu
Zielone klejnoty Elfów
Godne skarbców i pałaców,
A wiatr jest pełen ich szeptów.

Tam świt odziany szarością
Z lękiem dotyka ciemności.
Tam kwiaty wabią wonnością.
Tam magia i czar w jedności.
https://www.youtube.com/watch?v=T6PaCFwq_ik

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Malusia_035

    20 August 2020, 17:30

    Uwielbiam wszystkie magiczne stworzenia ,a sam wiersz świetny :)

    Pozdrawiam Maćku :))

  • Maciek Zz

    19 August 2020, 21:01

    Mario, jestem zaciekawiony 🤩