Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie do spełnienia

Już wiesz
Że kiedy trzymasz
Jej głowę na kolanach
Masz wszystko
Spoglądasz w oczy
Bo tam dzieje się magia
Uśmiechem swoim
Upiększa ci dzień
Dłonią dotyka
Twojej twarzy
A ty wieńczysz tą chwilę
Soczystym pocałunkiem
Tak wygląda
Szczęście właśnie

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!