Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziwna

Już wiem dlaczego tak na mnie patrzycie,
To moja chora kultura.
Wasz chaos nabiera na sile.
Bo jestem jak niewydarzona natura!
Zżera was niechęć do mojej osoby
Ma dziwność odpycha, mój wygląd- zabija,
Żałujesz mnie? Akurat!
Odpychasz, jak bym była zatruta.
Na wieki byście zamknęli,
i podali miksturę, bym była otruta.
Lecz kiedy w końcu nadejdzie dzień wielki,
Odpalę wielką bombę, i pokażę ci co znaczy
Wojna ze mną w mojej brzydkiej głowie.

3991 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!