Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęscie

Zygzak

Zygzak

Już wiem co to szczęście
Szczęście jest wtedy, gdy wieczorem kładę się z radością, że jutro jest dzień
Szczęście jest wtedy, gdy wstaję z uśmiechem, że znów wstało słońce
Szczęście jest wtedy, gdy idą na autobus śpiewam i nie przejmuję się spojrzeniami ludzi
Szczęście jest wtedy, gdy z uśmiechem podchodzę do innych
Szczęście jest wtedy, gdy..

6788 wyświetleń
69 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!