Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zmysły szeptu

Już tylko noc dzieli nas od siebie
i kawałek dnia
jedwabną pościel kropisz zapachem wanilii

jeszcze miniesz kilka twarzy
niż przybliżysz usta
podasz mi dłoń, ja ci obie
i nieskończonością naszych ciał
obejmie nas świt

w zmysłach szeptu
zatańcz ze mną...

;)*

3135 wyświetleń
26 tekstów
46 obserwujących
  • OGRODY-MARZEŃ

    31 May 2022, 21:55

    A potem pstryk i zapaliło się światło :-) p

  • Gailien

    2 May 2013, 12:38

    Znajdź umiar w masochizmie witka, bo zejdziesz na zawał. Radzę w trosce o twoje zdrowie.
    Wrażenia na mnie nie robisz.

  • Gailien

    2 May 2013, 01:12

    Pogadaj sobie samo ze sobą, bo widzę, że nie masz z kim witka.

  • Gailien

    2 May 2013, 01:06

    Jeżeli to pomoże ci ozdrowieć, mów, ale najpierw przypomnij sobie kim samo jesteś.

    witka

    hej pyskulo, a powiedzieć ci hamko kto to są ,,Złote myśli,, ? hmm?
    jeśli nie chcesz się wywrócić z wrażenia, to lepiej już stul pysk
    witka, dzisiaj, 00:57

  • Gailien

    1 May 2013, 19:15

    witka

    marna kopio kseroVonGailen od koni nietoperza I DAM w białych
    wedle życzenia choć wiesz, że mnie mierzi, ten wasz niewyparzony język który skrzętnie ukrywacie.
    Jak chcesz więcej to sobie poproś osobę od was, która wysłała wulgarne SMS z pogróżkami

    a to, przysłane na priv do mnie, bo myśleliście że jestem Grażyną
    czytacie wybiórczo i tylko to co wam pasuje do kanapy jak keseroVonJulce.
    a kto to jest kseroVonZłote myśli
    to ty już wiesz, bo kretynkę tylko udajesz
    ------------------------------------------------------
    OTO JĘZYK IDAM ze stodoły i komnat, wszystkie one, mówią w tym narzeczu.

    Witko, odwiedź najbliższy ośrodek zdrowia. Może uda im się pomóc twojej osobie.

  • słoneczniki

    25 April 2013, 12:49

    Pobudza wyobraźnię

  • Voyage

    19 March 2013, 12:50

    W takich szpilkach chcesz tańczyć, toż mi kolce powbijasz, diablico..hehe..;))

  • anna kowalczyk

    13 March 2013, 22:33

    uciekam z twych ramion
    na wpół obrotu jeszcze
    opadam i wracam
    pospiesznie
    by zniknąć w ekstazie
    twojego zmęczenia...

    ...hmmm...nie przestawaj... lubię tańczyć z Tobą...:)

    ______________

    ...debiucik...?...nareszcie...:)...pięknie...:):):)

  • 12 March 2013, 23:14

    Urocze te zmysły szeptu...;)))

    Pozdrawiam ciepło i czekam na kolejne piękno ;)))